JAG VET INTE VEM JAG ÄR MEN JA

JA, som ni alla vet så var jag + sötnosar och kollade på HÅKAN HELLSTRÖM i helgen, och det var såjävla grymt så kan inte ens beskriva i ord!!!!!!!!!! 


               image54

                   image45  PÅ  VÄG DIT! =) 

image49   image50   image51  image52 

Vi gick på stan innan konserten!=) skit kul var det:)))))))
ska lägga upp videos sen! =)

                                       image53

NÄSTA HELG

blir det Håkan hellström:) jaa. det ska bli kul som faeen!!
nu väntar jag på matilda. hon är en riktig segis/slöis/dålig planerare/ haha allt<3

till er som undrade förut om DIrty Sexy Money är bra? svar: SKIT BRA! har kollat på typ 3 avsnitt, och ja. de är kul som fasen.
i torsdag så besökte jag samhäll också, det verkade ganska kul. de va lite bådeoch. men rapp va snäll och vet inget annat jag hellre kan tänka mig gå så;/ har ändrat uppfattning om gymnasium totalt. förut så tyckte jag att de verkade SKIT KUL att typ gå stylist i v-rås. men.. va ska man bli inom de? jo sminkare på tv 4 kanske, men hur många vill inte det? som säkert är tusen gånger bättre sminkare än vad jag är.
så jag känner verkligen att det är bättre att gå sp, sen se vart de leder mig:P
 ska ner på stan snart=)
                                 image44

PUSSSSS em

DIRTY SEXY MONEY

väldigt roligt att plugga på teknik provet tills fredag, skriva uppsats till engelskan och göra massa frågor till religionen om en film som va helt jäkla värdelös och hade inte ett enda litet skit med islam att göra.. PALLA!!!
menmen.. bara att göra.. ska skirva om förra årets peace and love på engelskan:)

SÅ ja då var de dags för HH snart. håkan hellström:) hihi, längtar.
och peace and love, ska bli as kul med alla sötnosar!!!!=))

och idag, jag har inte gjort speciellt mycket. varit i skolan, om jag inte var påväg till imorse egentligen när jag såg att de typ regn/snöade ute.. hur sugen blir man då? verkligen inte alls. menmen, lyckades ta mig upp till slut:) sen va skolan lika seg som vanligt. när den äntligen va slut så va jag svin trött. sen tog jag mig ork att gå ner till smycka och hälsa på sofia:) sen såg jag en as fin tröja på veroModa som jag ska prova sen:)
eeh sen har jag smsat med snyggisjosefin!!!=)

nu blire Dirty sexy money, och lite top model 10 ( segt när man vet vinnaren), sen lite OTH. hahah sen vill jag se andra avenyn men vettefan vilket program som är bäst! just nu kollar jag på SVerige pussas och kramas:) <3

godnatt avesta, LOVE! PUSSSS, EM

AMERICANS NEXT TOP MODEL S10

Jaa, jag har börjat kolla på ANTM season 10, och det är skit kul! efter makeovern så är alla skitsnygga och fattar inte hur Tyra & company kommer kunna utse en vinner. det blir något mellan a&ö.

ska visa er en bild så snyggingarna:)

                image42

4 stycken har redan åkt ut=) så de är bara 10 kvar hihi..

nog om det, jag och tilda gick runt på stan i lördags, och matilda kollade på nya solbrillor.. hahaha

                                     image43  stjärnaaaaaa

VÅR & STRUMPBYXOR AV

Jag är skit glad att solen äntligen böjar komma fram, så kan man ha solbrillor=))
Man känner ju lite press nu alldeles innan bad säsongen.. de är nu den nyttiga maten och allt bantande börjar. yees igår började jag på fullaste allvar. de känns skönt:) man vill ju at bikinin ska sitta snyggt, hihi.

jag är helt slut annars, har varit så mycket i skolan nu. med kompisarna, Fredrika, josse & linnea, ni e väl bara för underbara? vi fixar detta tillsammans. finns alltid för er!

sen vare väl dags att fixa biljetter till Peace and love snart då, det är bara typ..... 82 dagar kvar=) haha..
seriöst, jag vill ju verkligen campa med alla mina kompisar, INC. fredrika. sen när vi såg att de va 15 års gräns på campingen, då blev de ju ett problem för freddan:) HAHA. allt de va kul.
Menmen vi kommer få de kul:) världens skönaste band ska ju dit. kommer bli lyckat.

förövrigt? hmm, jag hade en otursdag idag. hade ett par strumpbyxor idag. men lyckades riva upp dom, inte bara sådär lite där bak. utan över hela benet! så på bussen hem tog jag av mig dom. gick en sväng med danny på stan, halvnaket kändes de som. kjol och stövlar. det var inte bekvämt, tro mig.

Men nu är de över iaf:) haha. justja, såg 27 Dresses igår, kan rekomendera den. den var rolig,romantisk och lite sorglig:) men men, sovdags nu! ha en godnatt=)



puss&kram. em

RSS 2.0